Nyheder

Formandens Beretning for 2022

Medlemstal. 

 

2022 har igen været et forrygende år med flot medlemsstilgang. Vi sluttede året med at have 185 medlemmer. Allerede i april havde vi, da vejret var fint til forårstennis, de første 57 indmeldte og i fuld gang med at spille på de forårsklare baner.

 

STANDERHEJSNING, TENNISSPORTENS DAG OG GENERALFORSAMLING.

 

Generalforsamlingen afholdt vi samme dag 8. maj, da den var blevet udsat p.g.a. pandemien. Det viste sig at være en god beslutning, da vi for første gang i mange år havde medlemmer med til generalforsamlingen, hvilket vi sætter stor pris på. 
Det skaber rum for dialog og udvikling, helt konkret har det bevirket, at vi har fået en praktisk støttegruppe, som har været til stor hjælp mht. opsætning af vind sejl og maling af klubhusene. Stor tak til vores hjælpegruppe.

 

NYANSKAFFELSER. I årets løb 

 

Ventilationsanlæg, ny dør, vind sejl, bænke og ikke mindst boldmaskinen som er blevet et populært medlem.

 

 

Vækstaftalen med DGI, ændrede vi til klar parat tennis, da vi i bestyrelsen synes, vi i forvejen havde ret godt styr på væksten. 
Vi har i bestyrelsen haft fokus på, at få flere lokale unge og familier ind i klubben.

Et fokus vi fortsat vil arbejde på og forhåbentlig komme i mål med via fortsat målrettet indsat.

 

Samarbejdet med skolen kom godt fra start, det er tydeligt, at børn i alderen 10-12 er meget motiverede og nemme at inspirere.

Allerede efter første succesfulde træningsdag på banerne, med inspirerende Frederikke fra Holbæk, meldte to drenge sig ind, hvilket dog kræver større opmærksomhed, så længe vi ikke har en børne/ungdomsafdeling de kan knyttes til.

Vi henviser fortsat til tennis camp for børn og voksne i Frederiksværk.

 

 GRATIS TRÆNING.

Vores gratis træningsdage i juli 3 søndage og en lørdag, har været en succes. I 2022 vil vi gentage tilbuddet med fokus på børnefamilier.

Vi besluttede at udvide tilbuddet med et målrettet fokus på børnefamilier 

udover et for voksne.

Vores træner Frederik har sagt ja til at stå for gratis træningstilbud samt ugentlig træning, hvis der tilmelder sig flere børn til foråret.

 

TURNERINGER.
 Halsnæs mesterskab. Vi klarede os en del bedre en sidste år, men måtte nøjes med en tredjeplads. I kvinderækken var vi sikre på, at flere spillere fra Hundested måtte være under 50 men desværre den undskyldning gik ikke. Men stemningen var god og kampånden på sit højeste.

 

Ladys only turneringen i Hundested. Det kneb lidt med tilmeldingen, men det lykkedes os at stille med fire damer og vi klarede os hæderligt, ikke til nogen medalje. men det skal også siges, at Hundested stillede med feriegæster af en vis kaliber.                     

 

KLUBTURNERING.                                                                                              
Tennis og Grill 28. juli.2021.

Stor deltagelse og lang spilletid, da mange kampe skulle spilles. Til alles glæde spillede vi kun mix. 
I 22 har vi lagt arrangementet en weekend d. 31. JULI, for at flere kan få mulighed for at deltage. Tidsrammen for spil og spisning vil blive justeret.

Klubmestre Morten og Janick 2. plads. Janick og Merete 3. Plads Hanne Palle/ Lars Søren 

 

VEDLIGEHOLDELSE.

 

Årlig fast klargøring af baner ved HP-tennis, samt fast bane pleje.

Gulv lakeret, en ny velfungerende dør er sat i og solstyret ventilation afhjælper fugt i klubhuset. Som tidligere nævnt er har vi fået malet klubhuset og det store skur, så det nu danner en fin helhed. Pladsen ved siden af skuret er ryddet, vi er dialog med MLI bestyrelse om udnyttelse af området.

 

Bestyrelsens fokus for 2022.

 

At tiltrække lokale yngre familier børn og unge.

 

Formanden takker bestyrelsen for godt samarbejde 

 

 

Marianne Bech


 

 

 

Hold i dag
Instagram
Vi takker vore sponsorer